Tryggt för katten
SVERAKs ID-register för katt

Kattförbundet SVERAK har, sedan förbundet bildades 1955, på olika sätt arbetat för att stärka kattens status i samhället - och sedan länge har vi ansett att ID-märkning är ett av dessa sätt.

Målet är att alla katter ska vara ID-märkta och registrerade i vårt katt-ID-register! Det är viktigt att vi alla hjälps åt att arbeta för samtliga katters väl och ve, att sommarkatten inte längre behöver gå ett okänt öde till mötes och att vi genom ID-märkning och registrering i vårt ID-register kan återfinna ägare till katt.

Katter ligger oss varmt om hjärtat och vi tycker att det är av största vikt att ha ett ID-register för alla kattägare! Så viktigt att vi valt att inte ta någon avgift för registrering i vårt ID-register för katt!

Det är så roligt att få kontakt med just Dig! Vi hoppas att denna kontakt ska leda till ett mångårigt kamratskap i arbete för katten genom någon av medlemsklubbarna.

   

Har du ID-märkt din katt men missat att
sända ID-uppgifter till Kattförbundet SVERAK?

Gör det nu - tänk på att det kan
vara din katt som längtar hem!

© copyright SVERAK www.sverak.se 

Från Agria Djurförsäkring -  "Armbandet som hjälper oss att hjälpa!"

Läs pressmeddelande på Agrias websida

 

Gå direkt till Agrias webshop

 

SVERAK i samarbete med

 

SE TJUGOFYRA
KATTRASER I ÖGONEN

Klicka på bilden och bläddra i häftet -
framtaget av SVERAK i samarbete
med Royal Canin

MISSA INTE klippet från Nyhets-morgon i TV4 140209 där SVERAKs PR-ledamot Ewa Löwdin, tillsammans med andra kattägare - och katter - pratade raskatter - se klippet här

 

 

SVERAK i samarbete med

 

SVERAKs och Agrias samarbete!

Alla Sverak-klubbars medlemmar får 10 % rabatt på sina kattförsäkringar. Kontakta ditt eget ombud eller hitta ett ombud här: http://www.agria.se/kontakt/ombud OBS! För att få rabatten behöver du lämna ditt medlemsnummer. Det hittar du på baksidan av Våra Katter.

Agria tipsar kattägare i nya filmer - Se filmerna på Agrias hemsida

Katten är det vanligaste sällskapsdjuret i Sverige, uppskattningsvis finns 1,2 miljoner katter i våra hem. Kattägarna kan med regelbunden tillsyn och ganska enkla åtgärder få en katt som både är tryggare och lättare håller sig frisk. För att sprida den kunskapen har Agria Djurförsäkring gjort en ny serie tipsa-filmer om:
Vaccinera, id-märka och kastrera - Tandborstning - Foder och vikt - Visitering – lär känna din katt - Kattsäkra hemmet